Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Szafnauer verdedigt Alpine’s keuze van contractopties Alonso

Fernando Alonso is met zijn 41-jarige leeftijd de oudste op de huidige F1-grid. Toch heeft de tweevoudig wereldkampioen nog meer dan genoeg snelheid in zich zitten. Alpine wou vanwege de leeftijd van Alonso zichzelf indekken door hem een één plus één contract aan te bieden, eentje waar zijn contract verlengt zou worden voor 2023 en in het geval dat Alonso ook dan goed zou presteren, de samenwerking tussen de twee partijen verlengt kon worden. Alonso merkte echter dat Aston Martin meer vertrouwen in zijn kunnen had vanwege het feit dat de coureur meteen een meerjarig contract kon tekenen. Alpine-teambaas Otmar Szafnauer verdedigt de keuze van Alpine om Alonso niet voor een langere periode aan het team te verbinden.

Your email is never shared.
Required fields are marked *
*