Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Red Bull Racing al gearriveerd in Barcelona

Morgen zal Sauber haar nieuwe wagen online presenteren aan het publiek. Woensdag 22 februari is het Zwitserse team als eerste van alle teams dit jaar op de baan te vinden. Op het Circuit de Catalunya in Spanje heeft Sauber een filmdag op de planning staan waarbij Marcus Ericsson en Antonio Giovinazzi plaats zullen nemen in de nieuwe bolide.

Het team van Sauber is eerder op het circuit aanwezig met haar team vanwege de filmdag en de pitboxen worden inmiddels opgebouwd. Het jaar 2017 markeert tevens het 25-jarig bestaan van Sauber in de Formule 1 waardoor het team op haar trucks een speciaal logo heeft laten zetten.

Sauber arrived at Barcelona with new colors on their tracks… Are they going to show a new color on their car for the 25th anniversary? pic.twitter.com/uVL52HomMJ

— MiniDrivers (@OfficialMinis) February 18, 2017

Behalve Sauber zijn ook Renault en Red Bull Racing al gearriveerd op het Circuit de Catalunya. Renault voorziet zes wagens van motoren en heeft ook groot uitgepakt; met tien gele trucks staat de Franse fabrikant sinds vanochtend te wachten in de 'support paddock' voor het zich komende dagen kan installeren in de definitieve paddock en de pitboxen kan inrichten.

Your email is never shared.
Required fields are marked *




*