Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Veel coureurs kiezen in Miami voor opvallende helmdesigns

De Grand Prix van Miami staat dit weekend op het programma en voor veel teams en coureurs is dat een aanleiding om even flink uit te pakken. Veel teams rijden met een aangepaste livery en daarnaast kiezen veel coureurs ook voor een iets ander uiterlijk dan normaal.

Op het circuit rondom het Hard Rock Stadium rijden er namelijk veel coureurs rond met speciale helmen. Max Verstappen kiest bijvoorbeeld voor een Miami Vice-helm en Lando Norris heeft zijn design geleend van een basketbal. Ook zijn teamgenoot Daniel Ricciardo kiest voor een speciaal ontwerp. De McLaren-coureur rijdt met een helm gevuld met bloemen, dolfijnen en een cartoon van zijn eigen gezicht.

Naast Ricciardo presenteerden vandaag nog twee coureurs een speciale helm. Ook Haas-coureur Mick Schumacher kiest voor een nieuw helmontwerp. De Duitser kiest voor een kleurig ontwerp. Valtteri Bottas pakt al helemaal uit in Miami. De Fin komt namelijk op de proppen met drie (!) helmdesigns voor dit weekend. Ook de Fin heeft gekozen voor het thema Miami. 

Your email is never shared.
Required fields are marked *




*